Workshops Cacao en Ademwerk level 2 en 2+

Deze workshop is voor diegenen die reeds eerder ademwerk deden en dus ook al dieper zijn gegaan. Het is mooi om regelmatig in het werk te gaan om jezelf stap voor stap te helen. We starten met een cacaoceremonie (thee kan altijd) en duiken daarna het ademwerk in nadat we het lichaam nog even hebben geopend met een oefening. Van ontspanning naar flow naar kort fight and flight gaan we doorheen het breathwork. Daarna landen we weer nadat we hebben losgelaten wat ons niet meer dient. Ook als je eerder bv verbonden ademhaling deed, kan je meedoen. Het werkt op een andere manier maar dat kan juist interessant zijn. De cacao helpt om in overgave te gaan omdat je van je hoofd meer naar je hart en je lichaam zakt. Bij de avondsessie kan er supplementair Blue Lotus thee of cordyceps-lions mane toegevoegd worden aan je cacao. Dit geeft geen trip maar helpt je nog meer in je lichaam te komen. In deze avondsessie kan je dus nog dieper gaan of er voor kiezen om het enkel bij cacao te houden.

Deze workshop is niet voor mensen zonder ervaring. Voor cacao maakt dat niet uit, maar voor het ademwerk stel ik dan eerst level 1 voor. Het is ook niet voor mensen met psychische aandoeningen , wanneer je zware medicatie neemt, zwangerschap, astma en erge hyperventilatie. Er zijn nog een aantal contra indicaties maar vraag gerust even bij me na. Je tekent een document bij inschrijving.

Min 6 en max 12 personen om het veilig en intiem te houden. Indien te weinig deelnemers worden beide level 2 samengebracht.

Middagsessie: 14u-16u30 / ik ontvang je om 13u45

Avondsessie: 18u30-21u / ik ontvang je om 18u15

Investering: 57 euro (factuur mogelijk)

info en inschrijving : 0496111590 of Nadia@ugo-relax.be

Datum

04 mei 2024
Voorbij!

Uur

14:00 - 16:30

Kostprijs

57 euro

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

DEELNEMEN
Nadia Hannes

lesgever

Nadia Hannes
Telefoon
0496 11 15 90
Email
nadia@ugo-relax.be
DEELNEMEN
Ga naar de bovenkant