Zorgmassage

Ontdek de weldaad van een zorgmassage bij kanker, fibromyalgie, reuma, artrose, Burn-out…

Zorgmassage  is een zachte, veilige massage die een gunstig effect heeft op het emotionele, hormonale, energetisch en lichamelijk welzijn.  Het is een aangepaste massage voor mensen met een zorgprofiel zoals kanker, fybromyalgie, reuma, artrose, chronische pijnen, …maar is ook sterk aangewezen bij mensen met te veel stress en burn-out.  Met de traagheid en zachtheid die in de massage wordt gebracht, kom je volledig tot rust. Het heeft eigenlijk een ‘magisch’ ontspannend effect zonder diepe of harde massagebewegingen toe te passen.  De massage wordt aangepast aan jouw noden & mogelijkheden en bestaat uit de volgende methodes die al dan niet gecombineerd kunnen worden:

MASSAGE MET OLIE: afhankelijk van de noden worden er verschillende lichaamsdelen met olie gemasseerd.

  • Dat is met de techniek van de VLINDERMASSAGE (met zeer weinig druk op de huid) en een zeer zachte HOLISTISCHE MASSAGE. De rest van het lichaam blijft dan bedekt met een handdoek zodat je je warm en geborgen voelt.
  • Ook hier word je helemaal meegenomen in de traagheid en de zachtheid van de handelingen zodat je volledig in een ontspannen ‘ME-time modus’ geraakt waar je niet meer uit weg wil.

ENERGETISCHE MASSAGE op de kledij en het hoofd: onder een zacht deken lig je lekker in een ‘cocon’ en ga ik door “strijkingen” , “holdings” (handen op bepaalde punten op het lichaam leggen) en zachte aanrakingen je volledig onderdompelen in een oase van rust.

  • Ik maak verbinding met je energetische veld zodat je je ontspannen voelt en eventuele blokkades worden opgeheven.
  • Het is een 3-hoeksverbinding: door het energetische veld te harmoniseren gaan de stresshormonen afnemen & de ontspanningshormonen toenemen, de storende emoties gaan verminderen en de fysieke gewaarwording gaat verbeteren.

Prijzen: € 75 voor 90 minuten

Bel of mail ons voor meer informatie.

website van Veerle: www.veer-krachtig.be

Datum

31 dec 2023

Kostprijs

90min/75€

Indien je niet werkt via een extern inschrijfsysteem, voeg hier de link in naar je eigen mailadres. Schrijf in dit vakje “mailto:jouwvoornaam@ugo-relax.be”

BOEK UW SESSIE ONLINE

Locatie

Ugo Relax
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
Categorie
Veerle Offermans

lesgever

Veerle Offermans
Telefoon
0486/45.10.25
Email
veerle@ugo-relax.be
BOEK UW SESSIE ONLINE
Ga naar de bovenkant