ALCHEMIC BODYWORK

Alchemic bodywork: je lichaam weer ervaren als thuisplek.

Het lichaam krijgt de kans om verkramping los te laten en dieper te zinken in een oorspronkelijke staat van ontspanning, daar waar heling en transformatie mogelijk is.

Masseur: Margot De Ridder
Contact: 0494 20 46 84 – margot@ugo-relax.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€85/75 min – €100/90min – 115€/1u45 – €130/2U (gesprek incl.)
Boek uw sessie online

Alchemic bodywork & healing massage.  Ontspannen en bezield thuiskomen in je lichaam. Re-membering.

● Je lichaam weer ervaren als ‘thuisplek’
● Vrijmaken van het diepere potentieel, vrije expressie en schoonheid
● Meer innerlijke rust, ruimte, helderheid, stabiliteit en levenskracht
● Bewustzijn, diepgang en eenvoud

Hoe we ons voelen, denken, in het leven staan en omgaan met anderen en de natuur staat niet los van hoe de verbinding is met ons eigen lijf. Bewuste aanraking is een eenvoudige en directe manier om dit contact te herstellen.

Alchemic Bodywork gebruikt diverse parameters en technieken die diepgaand werken op verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). De nodige afwisseling in intensiteit brengt RUIMTE en maakt de INTELLIGENTIE en LEVENSKRACHT weer vrij.

Het lichaam krijgt de kans om verkramping los te laten en dieper te zinken in een OORSPRONKELIJKE STAAT VAN ONTSPANNING , daar waar heling en transformatie mogelijk is.

Vaak lossen problemen zich op zonder er extra aandacht aan te geven en soms wordt het je duidelijk wat je lichaam of het leven je wenst te vertellen.

Mijn focus ligt niet zozeer op het wegnemen van ongemak of pijn maar wel op het POTENTIEEL en de schoonheid die hieronder liggen.

DUUR VAN EEN SESSIE: Gemiddelde 90min. Werk je graag binnen een bepaalde tijd of heb je juist behoefte aan een langere sessie of gesprek voor en na, laat me dit op voorhand weten.

PRIJZEN: 60 min / 75€ – 75min / 85€ – 90 min/100€ – 1u45/115€ – 2u/130€ min Kinderen (-14 j) : 45 min /50€

Bel of mail ons voor meer informatie.

www.mar-de-ki.be

Boek uw sessie online

Maak kennis met uw masseur: Margot De Ridder

Graag laat ik me uitnodigen en verwonderen door het leven en door de onmiddellijke schoonheid en wijsheid van haar natuur.

Thuiskomen in je lichaam. Leven, volgens je ware natuur. Een diep verlangen en vaak ook een uitdaging. Graag nodig ik je uit om het potentieel in jezelf te vinden naar meer ‘zijn’, rust, bewustzijn, innerlijke vreugde en vitaliteit. Om het leven toe te laten in al haar dimensies, natuurlijkheid en eenvoud.

Mijn reis is 20 jaar geleden begonnen met shiatsu. De laatste 10 jaar verdiep ik me vooral in Innerlijke Alchemie en Levenskunst wat de manier van hoe ik in het leven sta en het leven ervaar enorm heeft veranderd. Een weg die ik met veel liefde en oprechte dankbaarheid blijf bewandelen.

Ik word geraakt door de schoonheid die in ieder van ons zit!  Lichaamswerk, massage, bewust bewegen, meditatie en natuur zijn eenvoudige en directe manieren om hierbij te komen.

Je bent welkom om samen te ervaren!

Shiatsu * Alchemie van Bodywork , Leven, Vrouwzijn * Innerlijke Alchemie * 5 Element Yoga * Meridiaan chi kung * Lifeforce Ritual * Healing Tao *
Tao van de Vrouw * Vision Quest * Ongoing… as life !

Meer informatie over mijn achtergrond en opleidingen lees je via deze link 

T 0494 20 46 84
M margot@ugo-relax.be