ACCESS BARS® (voor volwassenen en kinderen)

Rust, ruimte en ontspanning, in het hoofd en in het lichaam met Access Bars®.

 

Therapeut: Veerle Offermans
Contact: 0486/45.10.25 – veerle@ugo-relax.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 75 per sessie (90 minuten)
Boek uw sessie online

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces teweegbrengt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

ACCESS BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn ACCESS BARS®?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met de energiebanen rond ons lichaam waarin de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon zit opgeslagen.

Door deze specifieke punten met zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Elke “Bar” correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: “alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, zit opgeslagen in de “geld” Bar”.

Tijdens een Bars® sessie worden deze aspecten ontladen en geherprogrammeerd: er zijn dus verschillende ‘Bars’ zoals: “Het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie e.a.”

Tijdens de sessie lig je aangekleed onder een zacht deken en hoeft er niet gepraat te worden. De aanrakingen zetten ‘de resetknop’ in gang.

Prijzen:  € 75 per sessie (90 minuten)

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

veerle@ugo-relax.be

Tel. 0486 45 10 25

www.veer-krachtig.be

Boek uw sessie online

Maak kennis met uw therapeut: Veerle Offermans

Tijdens haar carrière als GON-begeleidster/ondersteuner in het onderwijs deed zij heel wat ervaring op in het werken met kinderen met extra onderwijsbehoeften & coachte zij de leerkrachten en de ouders om aan die behoeften tegemoet te komen. In de loop van de jaren werd zij vaak geconfronteerd met veel spanningen, stress & emotionele belasting bij de kinderen, de leerkrachten, en de ouders.  Ze ging op zoek en volgde talrijke massage, coaching en relaxatietherapie opleidingen. Veerle begeleidt je graag naar een ‘veer-krachtiger’ leven.

Maak verbinding tussen je hoofd, hart en ziel en vind je veerkracht terug.

Zij helpt u graag verder.
T 0486/45.10.25
M veerle@ugo-relax.be

www.veer-krachtig.be