STRESS- & BURN-OUTCOACHING DOOR VEERLE

Gooi stress overboord

Coach: Veerle Offermans
Contact: 0486/45.10.25 – veerle.offermans@veer-krachtig.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 70 voor 75 min
Info en afspraak

Inzicht is de eerste stap naar herstel!

“Eerste Hulp Bij Stress- & Burn-Out – coaching” wil zeggen dat ik de eerste  hulp aanbied wanneer je volledig in stress zit, je lichaam roept naar veel rust en ontspanning, je voelt dat je reservebatterijtjes (bijna) leeg zijn.

Ik bekijk samen met jou waar je baat bij zou hebben om tot rust & ontspanning te komen. Bij mij kan je terecht voor een Zorgmassage, Access Bars/Energetische Facelift sessie of Oorkaarsentherapie, en bij de collega’s in de praktijk van UGO is er nog een uitgebreider aanbod.

Ook kunnen we gedurende verschillende sessies een ‘E.H.B.S.B.O.’- koffertje aanvullen waarin de tools zitten om die belastende stress af te leren bouwen en de ontspanning meer in je leven te brengen.

D.m.v. inzichten en oefeningen ontdek je in welk stressniveau je zit, wat het met je doet en hoe je aanhoudende & toenemende stress kan verminderen en verder voorkomen.

Dit kan in een individuele sessie zijn, maar ik bied ook groepssessies aan in de vorm van een reeks zodat je erkenning, steun en motivatie bij elkaar kan vinden, wat erg waardevol is op weg naar een veer-krachtiger leven.

De coaching kan ook online plaatsvinden.

Prijzen: € 70 voor 75min

Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie.

Info en afspraak

Maak kennis met uw coach: Veerle Offermans

Tijdens haar carrière als GON-begeleidster/ondersteuner in het onderwijs deed zij heel wat ervaring op in het werken met kinderen met extra onderwijsbehoeften & coachte zij de leerkrachten en de ouders om aan die behoeften tegemoet te komen. In de loop van de jaren werd zij vaak geconfronteerd met veel spanningen, stress & emotionele belasting bij de kinderen, de leerkrachten, en de ouders.  Ze ging op zoek en volgde talrijke massage, coaching en relaxatietherapie opleidingen. Veerle begeleidt je graag naar een ‘veer-krachtiger’ leven.

Maak verbinding tussen je hoofd, hart en ziel en vind je veerkracht terug.

Zij helpt u graag verder.
T 0486/45.10.25
M veerle.offermans@veer-krachtig.be

www.veer-krachtig.be