ZORGMASSAGE BIJ KANKER, FIBROMYALGIE, REUMA, ARTROSE, …

Verwen uzelf met een zorgmassage

Masseur: Veerle Offermans
Contact: 0486/45.10.25 – veerle.offermans@veer-krachtig.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 75 voor 90 minuten
Boek uw sessie online

Ontdek de weldaad van een zorgmassage bij kanker, fibromyalgie, reuma, artrose…..

Zorgmassage  is een zachte, veilige massage die een gunstig effect heeft op het emotionele, hormonale, energetisch en lichamelijk welzijn.  Het is een aangepaste massage voor mensen met een zorgprofiel zoals kanker, fybromyalgie, reuma, artrose, chronische pijnen, …maar is ook sterk aangewezen bij mensen met veel stress en tijdens de zwangerschap.  Met de traagheid en zachtheid die in de massage wordt gebracht, kom je volledig tot rust. Het heeft eigenlijk een ‘magisch’ ontspannend effect zonder diepe of harde massagebewegingen toe te passen.  De massage wordt aangepast aan jouw noden & mogelijkheden en bestaat uit de volgende methodes die al dan niet gecombineerd kunnen worden:

ENERGETISCHE MASSAGE op de kledij en het hoofd: onder een zacht deken lig je lekker in een ‘cocon’ en ga ik door “strijkingen” , “holdings” (handen op bepaalde punten op het lichaam leggen) en zachte aanrakingen je volledig onderdompelen in een oase van rust. Ik maak verbinding met je energetische veld zodat je je ontspannen voelt en eventuele blokkades worden opgeheven. Het is een 3-hoeksverbinding: door het energetische veld te harmoniseren gaan de stresshormonen afnemen & de ontspanningshormonen toenemen, de storende emoties gaan verminderen en de fysieke gewaarwording gaat verbeteren.

MASSAGE MET OLIE: afhankelijk van de noden worden er verschillende lichaamsdelen met olie gemasseerd.  Dat is met de techniek van de VLINDERMASSAGE (met zeer weinig druk op de huid) en een zeer zachte HOLISTISCHE MASSAGE. De rest van het lichaam blijft dan bedekt met een handdoek zodat je je warm en geborgen voelt.  Ook hier wordt je helemaal meegenomen in de traagheid en de zachtheid van de handelingen zodat je volledig in een ontspannen ‘ME-time modus’ geraakt waar je niet meer uit weg wil.

Prijzen: € 75 voor 90 minuten

Bel of mail ons voor meer informatie.

veerle@ugo-relax.be

Tel 0486 45 10 25

www.veer-krachtig.be

Boek uw sessie online

Maak kennis met uw masseur: Veerle Offermans

Tijdens haar carrière als GON-begeleidster/ondersteuner in het onderwijs deed zij heel wat ervaring op in het werken met kinderen met extra onderwijsbehoeften & coachte zij de leerkrachten en de ouders om aan die behoeften tegemoet te komen. In de loop van de jaren werd zij vaak geconfronteerd met veel spanningen, stress & emotionele belasting bij de kinderen, de leerkrachten, en de ouders.  Ze ging op zoek en volgde talrijke massage, coaching en relaxatietherapie opleidingen. Veerle begeleidt je graag naar een ‘veer-krachtiger’ leven.

Maak verbinding tussen je hoofd, hart en ziel en vind je veerkracht terug.

Zij helpt u graag verder.
T 0486/45.10.25
M veerle@ugo-relax.be

www.veer-krachtig.be