ZWANGERSCHAPSMASSAGE EN POSTNATALE MASSAGE

Verwen uzelf met een zwangerschapsmassage of een postnatale massage

Masseur: Veerle Offermans
Contact: 0486/45.10.25 – veerle@ugo-relax.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 75 voor 90 minuten
Boek uw sessie online

Ontdek de weldaad van een zwangerschapsmassage of een postnatale massage.

Zwangerschapsmassage: in zijlig worden de voeten, benen, rug, nek, buik en armen gemasseerd. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u comfortabel ligt en zich helemaal kunt overgeven aan de rustgevende massage.  De ontspanning van de mama zorgt voor vermindering van pijn en ongemakken van de zwangerschap en voor rust bij de baby.  Mama’s die zich regelmatig laten masseren, kunnen gemakkelijker in ontspanning gaan en dit komt de bevalling ten goede.

Postnatale massage: na de bevalling heeft het lichaam ongeveer 9 maanden de tijd nodig om te “ontzwangeren”.  Om dit proces te ondersteunen kunt u zichzelf een postnatale massage cadeau doen om u aan een ME-time moment over te geven.  We zoeken naar een comfortabele houding, zodat overbelaste lichaamsdelen en de borststreek niet onder druk komen te staan.

Een magnesiumbehandeling doet extra ontspannen.

Indien gewenst wordt met een veilige, ontspannende lichaamskaars of moxa stick de nodige aandacht aan de buik besteed, om de overweldigende emoties die er na een bevalling zijn, er te laten zijn en vrij te laten.

Prijzen: € 75 voor 90 minuten

Bel of mail ons voor meer informatie.

veerle@ugo-relax.be

Tel. 0486 45 10 25

www.veer-krachtig.be

Boek uw sessie online

Maak kennis met uw masseur: Veerle Offermans

Tijdens haar carrière als GON-begeleidster/ondersteuner in het onderwijs deed zij heel wat ervaring op in het werken met kinderen met extra onderwijsbehoeften & coachte zij de leerkrachten en de ouders om aan die behoeften tegemoet te komen. In de loop van de jaren werd zij vaak geconfronteerd met veel spanningen, stress & emotionele belasting bij de kinderen, de leerkrachten, en de ouders.  Ze ging op zoek en volgde talrijke massage, coaching en relaxatietherapie opleidingen. Veerle begeleidt je graag naar een ‘veer-krachtiger’ leven.

Maak verbinding tussen je hoofd, hart en ziel en vind je veerkracht terug.

Zij helpt u graag verder.
T 0486/45.10.25
M veerle.offermans@veer-krachtig.be

www.veer-krachtig.be