Energetische ondersteuning in complexe tijden

Het afgelopen jaar merkten we dat we ons geregeld terugtrekken van de beelden die we ontvangen van de meedogenloosheid van een wereld die lijkt te pushen om meer te doen, meer te willen, meer te hebben van een willekeurig aantal doelen zoals gezondheid, rijkdom, jeugd, slankheid, productiviteit, creativiteit, efficiëntie, positiviteit, succes, bekendheid,… Naarmate mijn wereld dan stiller en introspectiever werd, ontwaakte mijn luisteren naar de rijken van diepere intimiteit en de liefde die ik ervaar tijdens Reiki, meditatie en Yoga Nidra. De effecten hiervan kan ik dan uitstralen in mijn omgeving. Soms vraag ik me dan af of deze stille liefdevolle aanwezigheid genoeg is. Het ontwikkelen van deze vaardigheid van actieve stilte, terwijl we in de woelige wateren van een onbekende toekomst lijken te blijven. Telkens kom ik dan bij die innerlijke wijsheid die we allemaal diep in onze ziel ervaren en die geregeld ligt te sluimeren en wacht op verdere exploratie.

Ben jij in deze onzekere tijden op zoek naar een houvast om diep bij jezelf te komen? Om de stilte en vooral de liefde te ervaren van je ziel? Om je zelfhelend vermogen te versterken en je innerlijke wijsheid te ontluiken? Om je ziel verder te exploreren?
Via rituelen, meditatie, onze eigen kracht en liefde zijn we in staat om de wijsheid van onze ziel te ontdekken en aan te wenden in het dagelijks leven. Reiki & Seichem en Yoga Nidra zijn krachtige energetische tools om je daarbij te ondersteunen.

Reiki & Seichem zijn vormen van natuurlijk genezen en zeer eenvoudig toe te passen. Iedereen kan het leren, zich her-inneren. Via je handen en/of vanop afstand geef je of stuur je helende universele levensenergie. Het is een manier om je zelfhelend vermogen te versterken, je gezondheid en de harmonie van je lichaam te herstellen, emotionele stagnaties te deblokkeren en de verbinding met het spirituele te activeren.

Reiki & Seichem 1 is een praktische workshop waarbij je 4 Reiki initiaties en 1 Seichem initiatie ontvangt. Je leert de zelfbehandeling en je verdiept je spiritueel pad. Je leert ook hoe je anderen via Reiki & Seichem kan ondersteunen. Na de workshop kan je deelnemen aan de maandelijks Open Reiki & Seichem.

In Reiki & Seichem 2 ontvang je 1 Reiki en 1 Seichem initiatie. Je leert afstandsheling te sturen naar mensen, dieren, situaties, plaatsen in de wereld los van tijd en ruimte. Je brengt heling naar verleden en toekomst, naar onderbewuste lagen van jezelf en anderen.

Tijdens de Open Reiki op zaterdagvoormiddag creëren we tijd om te oefenen, te ervaren, te verbinden in het werken met de levensenergie. Door beoefening verdiep je je verbinding met deze energieën en ontstaat er een stevigere basis en balans in je gehele energetische systeem. De oefenmomenten werken hartverwarmend, verdiepend en verbindend. Het is een uitnodiging om verder te leren over jouw helingspad en je te verdiepen in je spirituele pad. We werken met 3 à 4 aan een behandeltafel. Je bent zowel gever als ontvanger.

Tijdens de éénmalige Workshop ‘Een reis van 21 dagen met de Reiki principes’ gaan we via 21 dagen zelfsessies op weg om de intimiteit van onze ziel te omarmen. Wanneer we Reiki leren is er zoveel om in je op te nemen, dat je soms het belang en de waarde van de principes als een manier van leven te weinig aandacht geeft. Wanneer je de principes toepast in je dagelijks leven is hun impact levensveranderend. Je ontdekt ze dan als sleutels tot gezondheid, innerlijke vrede en geluk. Daarom organiseren Grainne Warner (UK Reiki Master) & Hilde de Vos (Reiki Master, Antwerpen) deze bewuste contemplatie tijdens 21 dagen zelfbehandeling.

Reiki workshops in UGO-Relax

Reiki & Seichem 1 workshop
◦ op vrijdag 17/02 (19.00 – 21.00), zaterdag 18/02 en zondag 19/02 (9.30 – 12.30), én zaterdag 08/03/2023 (13.30 – 16.30)
◦ Prijs:340,- voor de volledige workshop én de persoonlijke begeleiding

Reiki & Seichem 2 workshop
◦ Voor studenten die al 6 maanden Reiki (&Seichem) 1 ingewijd zijn en een stap verder gaan op hun spiritueel pad
◦ Contacteer me bij interesse. Vanaf minimaal 2 deelnemers organiseer ik een workshop in Ugo-Relax.

Open Reiki op zaterdag voormiddag
◦ Voor iedereen die ooit ingewijd is in Reiki, bij Hilde de Vos of elders.
◦ 11/02, 18/03, 22/04, 20/05/2023
◦ Prijs: 80 euro voor het abonnement van 4 sessies, 25 euro per losse voormiddag

• Eénmalige Workshop: Een reis van 21 dagen met de Reiki principes
◦ Voor wie: iedereen die minimaal Reiki 1 workshop gevolgd heeft
◦ Wanneer:
▪ zondag 5 maart 2023: 10.00 tot 12.30 in Ugo-Relax
▪ 21 dagen zelfsessies op je eigen ritme in je eigen ruimte
▪ zondag 26 maart 2023: 10.00 tot 12.30 online on zoom
◦ Prijs: 50 euro

• Wil je graag kennismaken met het Yoga Nidra aanbod?
◦ Contacteer me. Bij voldoende interesse, organiseer ik een groepsworkshop in Ugo-Relax.
◦ Liever individueel? Contacteer me voor mogelijkheden.

INSCHRIJVEN? 0477/980.280
hil.devos@skynet.be (Hilde de Vos)

MEER INFO? www.whisperingsfromreiki.com

Deel dit bericht!