5 ELEMENT YOGA

Bewegen vanuit het bewustzijn van de natuurelementen met 5 element Yoga

Lesgever: Margot De Ridder
Contact: 0494 20 46 84 – margot@ugo-relax.be
Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
€ 14,00 voor 1 groepsles van 75 min (vraag ook naar onze abonnementen)
Deelnemen

Bewegen vanuit het bewustzijn van de natuurelementen. Een yogavorm die je helpt gronden en bewust aanwezig zijn in je lichaam. Ontspannen bewegen doorheen de 5 elementen, organen, meridianen en wervelkolom. Het wakker maken van je natuurlijke potentieel en levenskracht!

In 5 Elementen Yoga bewegen we vanuit het bewustzijn van de 5 natuurelementen. Elk element heeft zijn eigen typische kwaliteit en beweging.
Er zijn basis, versterkende en relaxatie oefeningen. Een zeer toegankelijke vorm van bewust bewegen. Geen perfecte ‘esthetische’ vorm maar wel de juiste intentie, aanwezigheid en kwaliteit van bewegen zijn belangrijk.

Vanuit ontspanning ga je het lichaam uitnodigen in de verschillende bewegingen. Van hieruit bouwen we bewustzijn, flexibiliteit, vitaliteit en
kernkracht op. Onze levenskracht gaat meer stromen en een diepere lichaamswijsheid en natuurlijke flow wordt aangeboord.
● Diepe ontspanning en gronding
● Meer lichaamsbewustzijn en ruimte voor innerlijke rust
● Flexibiliteit en energiedoorstroming
● Een vitale en soepele wervelkolom
● Hoofd, Hart & Buik verbonden
● Natuurlijk evenwicht, Vitaliteit en Vreugde

Door regelmatige oefening ervaar je niet alleen flexibiliteit en kracht in je lichaam maar ook meer ‘souplesse’ en balans in je denken en je voelen. Vanuit deze ruimte is er transformatie (alchemie) en gezondheid mogelijk : fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Het fundament van de lessen is 5 Elementen Yoga maar ook andere vormen zoals Chi Kung, zelfmassage, helende geluiden, meditatie, ademhaling … kunnen aan bod komen.

Iedereen is van harte welkom!

Ongeacht ervaring, lenigheid, jeugdigheid of energieniveau.

5 Element Yoga – voor iedereen ! Een reeks van 10 lessen

Wanneer:
Op maandagavond van 20u tot 21u15 – Start 19 september
● Sept 19 – Okt 3, 17, 24, 31 – Nov 7, 21, 28 – Dec 5, 19

Formules: reeks van 10 lessen / proefles

● Abonnement à 120€ voor een reeks van 10 lessen.
● Proefles à 14€
● Instromen steeds mogelijk (dan worden de resterende lessen verrekend)
● Ook privé-sessie op afspraak mogelijk (55€/1u)

Waar: in de zaal bij UGO
Inschrijven?

Heb je nog vragen, of wil je je graag aanmelden voor de reeks neem rechtstreeks contact op met Margot via mail margot@ugo-relax.be of telefonisch
0494/20.46.84. Inschrijving is definitief na betaling.

www.mar-de-ki.be

Deelnemen

Maak kennis met Margot

Graag laat ik me uitnodigen en verwonderen door het leven en door de onmiddellijke schoonheid en wijsheid van haar natuur.

Thuiskomen in je lichaam. Leven, volgens je ware natuur. Een diep verlangen en vaak ook een uitdaging. Graag nodig ik je uit om het potentieel in jezelf te vinden naar meer ‘zijn’, rust, bewustzijn, innerlijke vreugde en vitaliteit. Om het leven toe te laten in al haar dimensies, natuurlijkheid en eenvoud.

Mijn reis is 20 jaar geleden begonnen met shiatsu. De laatste 10 jaar verdiep ik me vooral in Innerlijke Alchemie en Levenskunst wat de manier van hoe ik in het leven sta en het leven ervaar enorm heeft veranderd. Een weg die ik met veel liefde en oprechte dankbaarheid blijf bewandelen.

Ik word geraakt door de schoonheid die in ieder van ons zit!  Lichaamswerk, massage, bewust bewegen, meditatie en natuur zijn eenvoudige en directe manieren om hierbij te komen.

Je bent welkom om samen te ervaren!

Shiatsu * Alchemie van Bodywork , Leven, Vrouwzijn * Innerlijke Alchemie * 5 Element Yoga * Meridiaan chi kung * Lifeforce Ritual * Healing Tao *
Tao van de Vrouw * Vision Quest * Ongoing… as life !

Meer informatie over mijn achtergrond en opleidingen lees je via deze link 

T 0494 20 46 84
M margot@ugo-relax.be