Ultieme rust met Yoga Nidra

Ultieme rust met Yoga Nidra

Collega Katrien Berckmoes gaf je inzicht in je slaapritme en handvatten voor een goede nachtrust volgens de elementen van de Tibetaanse traditie. Gaat het toch mis met je slaap? Lig je uren wakker? Bouw je overdag te veel stress op die je ’s nachts niet in evenwicht krijgt? Dan is Yoga Nidra een ultieme ontspanningsmethode om volledig tot rust te komen en zelfs om een aantal uren slaaptekort al deels te recupereren. Dat wil niet zeggen dat je met één sessie Yoga Nidra al je slaaptekort van weken, maanden, soms jaren onmiddellijk hebt ingedaald. Wel kan een half uurtje Yoga Nidra per dag een wereld van verschil betekenen om het natuurlijke evenwicht van je energetisch systeem te ondersteunen én te herstellen.

Wat doet Yoga Nidra voor jou? Yoga Nidra biedt ultieme rust en werkt erg ondersteunend bij stress, burn-out, angsten, chronische pijn, slaapstoornis, hartritmestoornissen, chronische vermoeidheid, migraine, tinnitus,… Ook zonder klachten is Yoga Nidra een ultieme manier om via pro-actief en preventief je lichaam én je gehele energiehuishouding te verzorgen.

Welke effecten mag je verwachten van Yoga Nidra?Je gedachtestroom, je hersengolven, je zenuwstelsel komen tot rust. Je laat stress los en je bereikt een diepe vorm van relaxatie. Je concentratie, focus, leervermogen, creativiteit verbetert. Je intuïtie verscherpt. Je slaapgedrag en je globale fysieke en emotionele gezondheid herstelt waardoor heel je energetisch systeem kan helen en in balans kan komen.

Wil jij proeven van Yoga Nidra en de weldaden ervaren?UGO collega Hilde de Vos biedt voor iedereen een aanbod op maat:

  • Volg je graag les in groep?

Er is een aanbod in UGO-relax van 3 groepssessies in mei en juni 2022. Je ontvangt bovendien de geluidsopnames om heerlijk thuis je Yoga Nidra ervaring te verdiepen.  Meer informatie hierover vind je in de kalender.

  • Heb je liever individuele coaching? In UGO-relax ontvang je een persoonlijke sessie en je verdiept verder thuis met de geluidsopnames. Maak hiervoor een afspraak met Hilde.
  • Beleef je liever het gehele pakket rustig thuis? Dat kan via een online workshop en de opnames die Hilde je bezorgt.

Een afspraak maken? Of inschrijven voor de groepssessies? Hilde de Vos – 0477/980.280 – hilde@ugo-relax.beMeer info? www.whisperingsfromreiki.com

Deel dit bericht!